top of page

En vecka fylld av event

Söndag kväll och jag summerar veckan som snart passerat. Jag känner mig både glad och nöjd.


När Covid kom så avtog eventen, och så småningom försvann de helt och hållet under en period. Nu kan jag bara konstatera att många vill ta igen tiden av uteblivna event.

Den här veckan har jag både hållit i event men även varit inbjuden på event.


Under onsdagen så bjöd Private Shopper Stockholm in till event i nyöppnade butiken Djursholms skor som ligger mitt på Djursholms torg. Butiken är liten men naggande god och säljer framförallt skor från italienska skomärket Brunate, men även handskar, väskor, sjalar och smycken, allt från Italien. Kvällen bjöd på mingel, gott tilltugg och bubblor i glasen.


I fredags var jag själv inbjuden till presslunch hos Lexington, för att kika på kollektionerna för vår/sommar 2023. Vi blev bjudna på fantastiskt god sallad och fick en trevlig presentation av Kristina Lindhe som är grundare av förteget.


Fredagen avslutades med en AW på egna kontoret med vänner. Ett bra avslut på en intensiv men kul arbetsvecka.


7 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Opmerkingen


bottom of page