top of page

Midsommar i Trosa

Hej på er! Hoppas ni haft en fin midsommarhelg. Själv har jag firat i Trosa som så många tidigare år.

Det blev en mindre tillställning på midsommarafton med tre familjer totalt, precis i min smak. Vi hade alla olika uppgifter och min familj fixade lunchen. Det blev sillar av olja slag, Västerbottenpaj, köttbullar (för barnens skull :) och lax naturligtvis. Vad som var extra kul var att samtliga familjer hade hund. Så förutom sex vuxna, fem barn så var det dessutom tre hundar av raserna fransk bulldog, Normalstor tax och Dvärgtax. Det lektes lekar, badades och vi vuxna drack magiskt god sangria. Kvällen avslutades sent. När jag kröp till sängs på småtimmarna konstaterade jag att det kunde liksom inte ha blivit en bättre Midsommar.

22 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page